Önkéntes karanténba vonult Pumped Gabó: magas láza van

betegség Pumped Gabo koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pumped Gabónak egy időre búcsút kellett intenie a konditermektől, hiszen csúnyán lebetegedett.

Gabót rendesen ágynak döntötte betegsége, amiről egyelőre nem lehet tudni mi okozza rosszullétét, á, egy időra ezért búcsút kellett intenie a napi rutinjának. Az izompacsirta szerint fel sem fogjuk milyen szerencsések vagyunk, ameddig nem kerülünk nehéz helyzetbe.

Mindig akkor látjuk meg valaminek az értékét, amikor már nincs, jelenleg 39 fokos lázzal fekszem az ágyban, olvasgatok, netflixezek. Semmi étvágyam, szedem a vitaminokat. Jó lenne lemenni edzeni, szolizni, intézni a dolgaimat. Ez az év edzés szempontjából eddig nekem kuka, három hete elindult egy rendszer, minden reggel felkeltem és lementem edzeni, motiváltan. Eddig tartott. Gyerekek, az hogy ide születtünk, egészségesek vagyunk, nincs háború, van kaja, nyitva vannak a konditermek, a szolik, fodrászok, természetesnek vesszük, de nagy kincs!!! Ha le tudtok menni edzeni és szolizni, tegyétek meg helyettem is szívvel lélekkel

-írja Instagram posztjában Gabó.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.