Járai Máté Járai Kíra gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Járai Máté és felesége, Járai Kíra nem gondolják, hogy gyermekkel lenne teljes az életük. Így is megvannak elégedve azzal, amit kaptak. Nem szükséges a boldogságukhoz.

A sztárvetélkedő második adásából kiderült, hogy a pár nyitott házasságban él, ami eléggé megosztotta a versenytársaikat és a közönséget is egyaránt. Ők azonban teljesen átgondolva választották ezt az utat. Bár a kapcsolatuk tökéletes, a gyerekvállalásban nem biztosak.

"Egykor úgy gondoltuk, hogy a felnőtteknek van lakásuk, autójuk, karrierjük, gyerekük. Nagyjból ebben a sorrendben. Az előzőek megvannak, de ma úgy véljük, gyerekeik azoknak a felnőtteknek vnanak, akik úgy érzik, hogy ezzel teljesedik ki a kapcsolatuk. Egy gyerek nem feltétele a kapcsolatnak, hanem a lehetősége, és nem biztos, hogy mi élni fogunk ezzel a lehetőséggel" - mondta Máté.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.