Meglepő őszinteséggel mesélt Berki Krisztián édesanyjával való kapcsolatáról, ami élete fájó pontja. A sztár anyukája ugyanis sokáig alkoholproblémákkal küzdött, így fia nem kapta meg azt a figyelmet, amit egy gyerek igényel. A sztár sírva elevenítette fel a rossz emlékeket.

Berki Krisztiánnak szinte minden oldalát láthattuk már a kamerák előtt vagy a közösségi médiában, ám ami a Life TV Összezárva Hajdú Péterrel című műsorában történt, arra senki sem számított.

A sztárnak nem volt jó kapcsolata az édesanyjával. Kilenc éves volt, amikor szülei elváltak, a nő ekkor minden pénzüket elveszítette, majd az alkoholhoz nyúlt, így nem tudta megadni a fiának azt, amire neki szüksége lett volna. Berki mindig irigykedve nézte a többi gyereket, akiket az édesanyjuk elhalmoz a szeretetével, ő pedig sokszor hiába várta haza az asszonyt.

„Nem kívánom senkinek, amit átéltem, nem volt könnyű... Én úgy gondoltam, a tőlem telhetőt megtettem, de valószínűleg egy gyereknek ez kevés volt. Sajnos, az a típus vagyok, aki nehezen mutatja ki az érzéseit. Több szeretet volt bennem felé, mint másokban, csak nem tudtam éreztetni. Hatalmas fájdalom ez, mert minden anya imádja a gyermekét, így én is, de tudom, hogy hibáztam" – árulta el a Blikknek Krisztián édesanyja.

Berki Krisztián összetört, sírva mesélt édesanyjáról.Forrás: instagram.com/berkikrisztian

Berki felnőtt korában sem tudott neki igazán megbocsátani, ám tavaly nyáron elkezdtek egymáshoz közeledni, amikor is a sztár elhívta Júliát egy nyaralásra, Mazsival és Natival együtt.
„Mindig vártam egy válaszra, amit sokáig nem kaptam meg. Se Nati születésekor, se miután elvettem a Mazsit. Végül 19-re húztam lapot, elhívtam magunkkal nyaralni. Rengeteg félelem volt bennem, álmatlan éjszakáim voltak, de örülök, hogy bíztam a megérzéseimben, mert bejött! Nem tudom szavakba önteni az érzést, hogy mit jelent, hogy újra az életem része lett és visszakaptam az édesanyámat" – mesélte Krisztián, aki arra kereste a választ, hogy az asszony leszámolt-e alkoholproblémáival. De mivel folyamatosan tesztelte, úgy látja, sikerült helyrejönnie.