Még sosem láttuk így: Berki Krisztián sírva vallott élete legnagyobb fájdalmáról

Forrás: instagram.com/berkikrisztian -
Családi titkok anya vallomás sírás Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meglepő őszinteséggel mesélt Berki Krisztián édesanyjával való kapcsolatáról, ami élete fájó pontja. A sztár anyukája ugyanis sokáig alkoholproblémákkal küzdött, így fia nem kapta meg azt a figyelmet, amit egy gyerek igényel. A sztár sírva elevenítette fel a rossz emlékeket.

Berki Krisztiánnak szinte minden oldalát láthattuk már a kamerák előtt vagy a közösségi médiában, ám ami a Life TV Összezárva Hajdú Péterrel című műsorában történt, arra senki sem számított.

A sztárnak nem volt jó kapcsolata az édesanyjával. Kilenc éves volt, amikor szülei elváltak, a nő ekkor minden pénzüket elveszítette, majd az alkoholhoz nyúlt, így nem tudta megadni a fiának azt, amire neki szüksége lett volna. Berki mindig irigykedve nézte a többi gyereket, akiket az édesanyjuk elhalmoz a szeretetével, ő pedig sokszor hiába várta haza az asszonyt.

„Nem kívánom senkinek, amit átéltem, nem volt könnyű... Én úgy gondoltam, a tőlem telhetőt megtettem, de valószínűleg egy gyereknek ez kevés volt. Sajnos, az a típus vagyok, aki nehezen mutatja ki az érzéseit. Több szeretet volt bennem felé, mint másokban, csak nem tudtam éreztetni. Hatalmas fájdalom ez, mert minden anya imádja a gyermekét, így én is, de tudom, hogy hibáztam"

– árulta el a Blikknek Krisztián édesanyja.

Berki Krisztián összetört, sírva mesélt édesanyjáról. Forrás: instagram.com/berkikrisztian

Berki felnőtt korában sem tudott neki igazán megbocsátani, ám tavaly nyáron elkezdtek egymáshoz közeledni, amikor is a sztár elhívta Júliát egy nyaralásra, Mazsival és Natival együtt.
„Mindig vártam egy válaszra, amit sokáig nem kaptam meg. Se Nati születésekor, se miután elvettem a Mazsit. Végül 19-re húztam lapot, elhívtam magunkkal nyaralni.

Rengeteg félelem volt bennem, álmatlan éjszakáim voltak, de örülök, hogy bíztam a megérzéseimben, mert bejött! Nem tudom szavakba önteni az érzést, hogy mit jelent, hogy újra az életem része lett és visszakaptam az édesanyámat"

– mesélte Krisztián, aki arra kereste a választ, hogy az asszony leszámolt-e alkoholproblémáival. De mivel folyamatosan tesztelte, úgy látja, sikerült helyrejönnie.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.