Gyereket akar Tornóczky Anita - "Az utazásról már hárman jöttünk haza"

Forrás: Tornóczky Anita/Instagram -
Tornóczky Anita
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tornóczky Anita hisz abban, hogy a tudat erejével be lehet vonzani dolgokat. Állítja, anno párjával is így találkozott, akivel most közös gyereket szeretnének. 

"Szeretnénk gyereket a párommal, így amikor néhány hónappal ezelőtt nyaralni mentünk, arról ábrándoztam, hogy milyen jó lenne, ha az utazásról már hárman jönnénk haza. Az ábrándozás alatt azt értem, hogy erre a tervre koncentráltam, ezt próbáltam bevonzani. Olyannyira, hogy a terv sikerült is. Hárman jöttünk haza, csak a harmadik fél nem a közös gyerekünk volt, hanem egy cica, akit az út során örökbe fogadtunk. Végül is az Univerzum meghallotta a kérésem. Magamra vessek, ha nem pontosítottam a kívánságomat, nem emeltem ki, hogy a harmadik félnek ne négy lába legyen, és ne legyen szőrös" - mesélte Anita a Bestnek.

Forrás: Tornóczky Anita/Instagram

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.