Ilyen Zséda kapcsolata a kamaszfiával: "Kicsit már ciki is vagyok"

Zséda fia karantén énekesnő Nimród születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyönyörű énekesnő, Zséda fia, Nimród nemrég ünnepelte 13. születésnapját. Az édesanya arról mesélt, hogy milyen hatással van a kezdődő kamaszkor a fiával való kapcsolatára, akivel a karantén alatt szerencsére nagyon sok időt tudtak együtt tölteni. 

A gyönyörű hangú énekesnőt, Zsédát nem viselte meg a karantén időszaka, mivel a hirtelen jött szabadidejében nagyon sok időt tudott fiával, Nimróddal együtt lenni, aki nemrég ünnepelte 13. születésnapját.

Az énekesnő fia, Nimród nemrég ünnepelte a 13. születésnapját Forrás: Facebook/Zséda

"Meglepetésbulit szerveztünk neki. Mivel imádja a verseny-autókat, elvittük egy vezetésre. Persze, nem ő vezetett, de beülhetett egy Ferrariba egy versenypályán" - mesélte a Borsnak Zséda.

Az édesanya arról is őszintén mesélt, hogy milyen kamasz Nimród.

"Vannak lázadozások, de még vicces, egyáltalán nem elviselhetetlen. Érzem, hogy kezd férfivá válni, izgalmas időszak ez a barátokkal, csajozgatásokkal. Vannak még jó kis baráti beszélgetéseink, de már sok mindent úgy kell kihúzni belőle. Kicsit már ciki is vagyok, kéri, hogy ne kísérjem az iskola kapujáig, hanem kicsit távolabb búcsúzzunk el, és a kezét sem foghatom már az utcán. De egyébként mindent megbeszélünk, sőt, mindig megmutatom neki a készülő dalokat, és kíváncsi is vagyok a véleményére"

- mondta boldogan az énekesnő.

A tavaszi karantén nagyon jó hatással volt Zséda és fia kapcsolatára.

"Amikor iskolaidő volt, sokat voltam a kisfiammal. Ő tanult, én főztem, közben dolgozgattam, amikor pedig vége lett az iskolának, belföldön utaztunk. Nekem egyáltalán nincs rossz emlékem a karanténról"

- zárta le az énekesnő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.