Öt évvel kezdődött Galambos Lajos áramlopási pere, az elmúlt időszak a legjobban feleségét, Boglárkát viselte meg. A zenész szerint neje egészségére és a házasságukra is rányomta a bélyegét a stresszes kálvária.

A hét elején folytatódott a zenész, Galambos Lajos áramlopási pere, ahol elsőként a feleséget, Boglárkát, mint az ügy másodrendű vádlottját, hallgatta meg a bíróság.

Galambos Lajos feleségét rendkívül megviselte az elmúlt időszakFotó: Csudai Sándor - Origo

A korábban mindig mosolygós és sugárzó asszonyra alig lehetett ráismerni, drasztikusan lefogyott és a stressz az egészségét is rendkívül megviselte.

"Nagyon szerettem volna egy részítéletet, amiben felmentik a nejemet, mert egy óriási pszichés tehertől szabadult volna meg. Ezt az új ügyvédje, dr. Bóta László tökéletesen összefoglalta a bírónak, hogy Boglárkáról soha senki nem állította, hogy bármit elkövetett volna, de a felmentés nem sikerült" - mondta szomorúan a Borsnak Lajcsi.

A zenész és felesége életét nemcsak a per nehezíti meg, az elmúlt ével harcai a házasságukat sem kímélték.

"A stressz a legerősebb kapcsolatnak sem tesz jót... Ez az egész botrány nem mondanám, hogy a nejemmel minket jobban összekovácsolt volna, vagy erősítette volna a házasságunkat, inkább éket vert közénk, sajnos. Folyton, mindenben azt keresem, hol hibáztam..." - mesélte őszintén a zenész.

Lajcsi szeretne végre pontot tenni az ügye végére, főként felesége miatt, akiről kiderült, hogy évek óta komoly tüdőbetegséggel küzd.

"A célom, hogy tisztára mossam a nevem. Szeplőtelen már nem leszek, de fontos, hogy kiderüljön az igazság, vége legyen ennek az egésznek, de elsősorban, hogy a nejem jól legyen" - zárta le Galambos Lajos.