Pindroch Csabát az „El a kezekkel a Papámtól!" forgatásáról kérdezték. Elárulta, hogy milyen volt dolgozni Dobó Katával, valamint mesélt a karakteréről is.

„Gyakorló apaként jó érzés egy mesefilmben játszani. Már alig várom, hogy elvihessem a gyerekeimet a vetítésre. Katával még nem dolgoztam korábban, ez volt az első munkánk együtt, és azt kell mondjam, ő egy olyan rendező, aki mellett biztonságban érezheti magát a színész. Igazi játékvezető, aki rendkívül finoman „asszisztál" a történethez és vezeti a stábot, fogja a színészei kezét. Nagyon sokat foglalkozik a kollégáival, ami szintén mellette szól. Tényleg jó volt vele dolgozni, élveztem a közös munkát. Csodálatos díszletek és jelmezek vannak a filmben, mint egy igazi amerikai moziban, ahol még a legapróbb tárgy is igényes. Egy dolgot bánok csak, hogy keveset forgattam, mindössze három jelenetem volt eddig a filmben" - kezdte a Blikknek, majd hozzátette, hogy könnyen tudott azonosulni az orvos szerepével.

Forrás: Brozsek Niki

 „Egy olyan közeli barátot alakítok, aki próbálja finoman befolyásolni a főszereplőt, hogy a párválasztás fontos kérdésében jól döntsön. A címben szereplő édesapát alakító Bokor Barnával eddig soha nem találkoztunk még, de a forgatások alatt olyan könnyen megtaláltuk a közös hangot, hogy a stábtagok azt kérdezték tőlünk, hány éve vagyunk barátok? A lezajlott felvételek óta is tartjuk a kapcsolatot, már találkoztunk a színházban is, és úgy néz ki ez nem csak egy filmvásznon eljátszott barátság kezdete lesz"

Csaba elárulta, hogy ő a való életben is szeret-e tanácsot adni a közeli cimboráinak, és rá mindig számíthatnak a barátai.

„Régebben sokkal többször mondtam el a véleményemet, most már kétszer meggondolom. Az alkalmazkodás híve vagyok, ez jellemzi a kapcsolataimat is. Azt mondanám inkább, én egy olyan barát vagyok, mint az apuka a szülőszobán. Ott van, lehet fogni a kezét, és számíthatsz rá, mindig melletted áll"