A Honeybeast énekesnőjének felejthetetlen születésnapban volt része. Tarján Zsófi éppen a színpadon énekelt, amikor a közönség egy flashmobbal köszöntötte fel őt.

Már az önmagában ajándék volt Tarján Zsófi számára, hogy a születésnapján színpadra állhatott, de ami a koncerten történt, arra nem számított, zokogásban tört ki az énekesnő.

„A születésnapomon az a ritka helyzet állt elő, hogy épp koncerteztünk, ami - ezt az évet tekintve - önmagában ajándék, hogy egyáltalán színpadra léphettünk. A semmiből egyszer csak megleptek egy flasmobbal, különféle 'Boldog születésnapot!' feliratok tűntek fel, végül az én kezembe is került egy ilyen transzparens. Elképesztően zokogtam örömömben, nagyon jól esett, hogy ezt a legnagyobb titokban megszervezték és gondoltak rám. Életem végéig őrizni fogom azt a szülinapi köszöntő táblát, amit akkor kaptam" - mesélte a Friss Sláger című műsorban a sztár.

Tarján Zsófit a közönség lepte meg a születésnapján.Forrás: Facebook/Tarján Zsófia Rebeka hivatalos

A banda egyébként szárnyal, a koronavírus sem állhat az útjába, nem rég elkészült vadonatúj lemezük, amelynek borítóját Zsófi készítette, mint mindig.

„Grafikus végzettségem van így minden albumunk borítóját én tervezem. Ahogy a zenekar életében, ebben is van egy fejlődéstörténet. Mindig arra törekszünk, hogy egyre jobbak és jobbak legyünk. A piktogramtól eljutottam a mostani albumunk - az Ego - borítójáig, amin tükörfólia is van. Szerintem vicces, hogy ennek köszönhetően mindenki magát láthatja az albumon, így visszaköszön az ego"