Kikezdték a kommentelők Liptai Claudiát, miután beszámolt az őket ért szörnyűségről

kommentelők Liptai Claudia koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hírnév ára: hamar kikezdték Liptai Claudiát legújabb posztja miatt. A műsorvezetőnél betelt a pohár, reagált a rosszindulatú kommentekre.

Sok más hírességgel egyetemben Liptai Claudiához és családjához is elért a koronavírus. Először a nagyszájú színésznőt támadta meg a betegség, aki mára teljesen felépült belőle. Clau enyhébb tünetekkel megúszta, ám férjénél, Pataki Ádámnál sokkal súlyosabb lefolyású volt a vírus, mint amire számítottak. A közismert cukrász intenzív osztályra került.

A kommentelőknek pedig nem kellett több, igazi hadjáratot indítottak a műsorvezető posztja alatt.

Forrás: Facebook/Liptai Claudia

Néhány kommentelőnek gyanús volt, ha Claudia férje is elkapta a vírust, hogyan történhetett meg az, hogy a család többi tagja eljárt közösségbe. Mivel a járvány egy meglehetősen komoly téma, amivel nem illik viccelődni, a műsorvezetőnő mindenképp tisztázni akarta magát.

"Bár nem szoktam válaszolni az okoskodó kommentekre, de a helyzet komolysága megköveteli. Mindenkinek volt negatív kilépő tesztje. Ráadásul a kisfiamat addig nem engedtem még az ismerőseim közelébe sem, amiután Ádám már 5 napja kórházban volt. Így rendben?" - írta idegesen Claudia.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.