Különös képek készültek Csősz Bogiról, amelyek megosztották a rajongóit. 

A #bodyshaming jelenség komoly méreteket öltött a világon és azért mert létezik szabad sajtó és szabad véleményalkotás, az nem azt jelenti, hogy joga lenne ez alapján bárkinek is testet szégyeníteni. A test, amiben születtünk, az rengeteg formát ölthet és nincs rá standard, hogy mi a szép vagy elfogadott. Minden emberi test szép a maga formájában. Ha valaki mégis szeretne megszégyeníteni, mert tiszteletlen és tapintatlan velünk, akkor lépjünk fel ellene - írja posztjában Bogi, aki a fotók miatt kapott hideget-meleget. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

I thought I’d show you what a dress and a neat packaging can mean. @kissmark_official made a very feminine, warrior amazon costume for me for a shooting, to which the general reaction was to try to apply #bodyshaming on my feminine body shape. This phenomenon has taken on a serious scale in the world and the fact that there is free press and free opinion-making does not mean that anybody has the right to judge an other person on the basis of it’s body shape. The body in which we were born, can take many shapes and forms and there is no standard for what is beautiful or accepted. Every single human body is beautiful. If anyone still wants to shame you because he/she is disrespectful and insensitive, take action against it. Gondoltam megmutatom, hogy a ruha és az ügyes csomagolás mit jelent. @kissmark_official egy nagyon nőies, harcos amazon kosztümöt készített elő nekem egy forgatásra, amire az általános reakció az lett, hogy #bodyshaming-et próbáltak alkalmazni a nőies alakomra. Ez a jelenség komoly méreteket öltött a világon és azért mert létezik szabad sajtó és szabad véleményalkotás, az nem azt jelenti, hogy joga lenne ez alapján bárkinek is testet szégyeníteni. A test, amiben születtünk, az rengeteg formát ölthet és nincs rá standard, hogy mi a szép vagy elfogadott. Minden emberi test szép a maga formájában. Ha valaki mégis szeretne megszégyeníteni, mert tiszteletlen és tapintatlan velünk, akkor lépjünk fel ellene. #dontletanyonebringyoudown #neengeddhogymérgezzenek #testszégyenítés #lépjfelellene #neszégyenítsdanőitestet #stopbodyshaming #stopbodyshamingwomen

Csősz Talu Boglárka (@boglarkacsosz) által megosztott bejegyzés,

"Neharagudj de erről a ruháról nekem nem egy amazon jut eszembe hanem egy útszéli pénzért szexuális szolgáltatásokat nyújtó hölgy, munka ruhája. Kedvelem a stílusod a megjelenésed. De ez a ruha, amikor megláttalak benne, nekem nagyon lealacsonyító kisugárzást mutat ami nem méltó ahhoz, amit tőled megszoktam!" - írta például egy követője, mások pedig védelmükbe vették a luxusfeleséget, mondván, hogy gyönyörű és szexi, mint általában.