Zséda váratlan kijelentést tett: „Több gyereket szerettem volna"

Fotó: Szabó Gábor/Origo -
anyaság Zséda gyerekvállalás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Péterfi Judit YouTube-os műsorának legújabb vendége Zsédényi Adrienn volt, aki a Tükör legutóbbi adásában kendőzetlen őszinteséggel mesélt karrierjéről és a magánéletéről.

Zséda nem rég vált el férjétől, így nehéz időszakon van túl. Továbblépni senkinek sem könnyű, új fejezetet nyitni sokan nem képesek, de ő mindent megtesz azért, hogy sikerüljön.

Az énekesnő száz százalékig maximalistának vallja magát, folyton a tökéletesre törekszik, ebből kifolyólag pedig rengetegszer marcangolja önmagát és nehezen tud túllépni bizonyos élethelyzeteken. Legjobban pedig azok a történések bosszantják, amiken nem tud változtatni.

"Alig vártam, hogy gyerekem legyen, kiskorom óta. 2006-ban volt a Szombat Esti láz, utána lettem várandós. Évek óta nem volt akkor már megállás az életemben és már ideje volt lassítani. Több gyereket szerettem volna, de az élet így adta és elfogadtam" - mondta Péterfi Juditnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.