Ahogy megírtuk, Schell Judit teljes titokban hagyta el Magyarországot és Spanyolországba költözött gyermekeivel a nyár végén. Schmied Zoltánnal való közös gyermekeit, Borbálát és Boldizsárt is magával vitte, ám a színész nem tartott velük. Sőt, pletykálni kezdték, hogy viszonyt folytat kolleganőjével. A népszerű színésznő nehéz időszakon van túl, most pedig a közeli barátok szólaltak meg, milyen vívódáson esett át az egykori sztárpár.

„A távolság megszabadítja az embert az emlékektől, feloldozást nyerhetünk. Szerintem Judit ennél jobban nem is dönthetett volna" - kezdte a Hot magazinnak egy közeli ismerőse a Thália színházból, majd hozzátette ő sejti, nagyjából mikor kezdőthetett Schell Judit férjének "bűnös" kapcsolata.

„Már körülbelül egy-másfél éve tart Kata és Zoli viszonya, legalábbis a színházban azóta pletykálnak erről a liezonról illetve gyakran jöttek-mentek együtt. Eleinte azt hittük, hogy futó románc lesz, sőt egy ideig úgy tűnt, hogy szakítottak, de aztán folytatódott" - mesélte tovább a neve elhallgatását kérő  kollega.

Fotó: Szabó Gábor/Origo

 

Hosszú ideje tartott már ez a "se veled, se nélküled" kapcsolat. Úgy tudom, Kata el is vált a férjtől, körülbelül az idő tájt, amikor az emberek elkezdtek suttogni arról hogy összejöttek Zolival. Van, aki úgy tudja, hogy a Sok hűhó semmiért című darab próbafolyamata alatt jöttek össze először, márpedig ez 2015-ben került színre. Nem volt könnyű helyzet egyiküknek sem, Kata sokat fogyott, Zoli hosszasan vívódott, Judit pedig ezt egy ponton túl megunta. Teljesen érthető reakció részéről, hogy elutazott" - véleményezte a Thália művésze.