Hoppá! A hírnév előtt hajléktalan volt a világhírű filmsztár

hajléktalan filmsztár Hollywood Jean Claude Van Damme karrier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világhírű filmsztár, Jean -Claude Van Damme élete sokak számára irigylésre méltó lehet, kevesen tudják róla, hogy kőkeményen meg kellett dolgoznia a sikerért, karrierje elején olyan kevés pénze volt, hogy albérletre sem futotta.

A belga filmsztár, Jean-Claude Van Damme a 80-as években költözött az Egyesült Államokba. Bár azt gondolnánk, hogy a siker az ölébe hullott a karatéban és kickboxnak jeleskedő harcművésznek, valójában nem jött könnyen az álomszerű amerikai élet.

Hajléktalanból lett filmsztár a belga harcművész, Jean-Claude Van Damme Forrás: WireImage/Steve Granitz

Eleinte alkalmi munkákból próbált megélni, azonban saját otthonra, albérletre nem volt pénze, így egy bérelt autóban aludt - írja az Syfy.com.

"Az Amerikában töltött első hónapjaimban nem futotta albérletre. A meghallgatások közt ételért robotoltam, hogy megőrizzem a jó formámat, mert tudtam, az kell a karrieremhez"

- idézte fel Van Damme.

A belga harcművész korábban még a szintén akcióhős Chuck Norris éjszakai klubjában is volt kidobóember.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.