Nagy lépésre szánta el magát a 81 éves Korda György - Erre senki sem számított

Forrás:Korda György és Balázs Klári Facebook -
Korda György Balázs Klári zenekar
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zenekart szervezett maga köré Korda György és felesége, Balázs Klári. A legendás előadóművész raktárkoncertekre gyűjtötte össze a csapatát, ám az annyira jól sikerült, hogy úgy döntöttek, egyesülnek. Jövőben is ők fognak zenélni Klárikáék mögött.

„Eddig ritkán léptünk fel zenekarral, legutóbb a 75. születésnapom alkalmából szervezett 20 állomásos turnén játszottak mögöttünk zenészek" – nyilatkozta a Blikknek Korda György, aki nagyon örült, hogy a karantén ideje alatt a raktárkoncerteken ők is felléptek, ezért meg akarták adni a módját.

Forrás:Korda György és Balázs Klári Facebook

„Egy teljes héten át, mindennap próbáltunk, és be kell vallanom, nagyon összeszokott a társaság. Biztos vagyok abban, hogy ha majd lehet végre koncertezni, jókat fogunk mulatni együtt "– mesélte nevetve Klári, aki örül, hogy a férfi zenészek mellett két női vokalista is erősíti a csapatot.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.