Lekerült a hirdető felületről az elhunyt színész, Gesztesi Károly luxusingatlanja. Egyik fia, Gesztesi Márkó őszintén elmesélte, mi áll a döntés hátterében.

Korábban megírtuk, hogy árulják az elhunyt színész és édesapa, Gesztesi Károly budakalászi házát.

Az akkori hirdetés szerint 210 millió forintért kínálják az ingatlant, amely egy egyszintes, de két házrészből álló otthon. Összesen két nappali, 6 háló, gardróbok, fürdőszoba és két konyha található az ingatlanban, amelyhez nagy kert és 4 állásos belső parkoló tartozik, valamint medence és jakuzzi is. Azóta a fenti összeget levitték 189 millió forintra, majd ezt követően eltűnt a hirdetés.

Eltűnt Gesztesi Károly luxusingatlanjának hirdetéseForrás: MTI/Koszticsák Szilárd

"Nem adtuk el, csak visszavontuk a hirdetést, elsősorban a járványhelyzet miatt. Később még meghirdetjük, de még nem tudjuk, mikor. Amikor majd úgy gondoljuk, de arról is közösen egyeztetünk" - adta meg a választ a Blikknek Gesztesi Márkó.

A színész vagyonát egyenlő arányban örökli öt gyermeke, akik közösen döntöttek úgy, hogy eladásra kínálják és most egy időre befagyasztják az ingatlan árulását.

"Példaértékű és Karcsi emlékéhez méltó megegyezés született. Tragikus halála után hátrahagyott örökségéből mind az öt gyermeke teljesen egyforma arányban részesült. Az egyeztetés során sem vita, sem ellentétes akarat nem volt, de még ellenvélemény sem, inkább csak döbbenet és szomorúság, hogy ennek így kellett történnie. A közjegyző végzését mindannyian tudomásul vették és elfogadták" - nyilatkozta korábban a lapnak dr. Borbély Zoltán, a néhai színész jóbarátja.