Kovács Patrícia Thaiföldön akart új életet kezdeni

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
élet repülő Thaiföld Kovács Patrícia utazás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő a koronavírus járvány első hulláma előtt azt fontolgatta, hogy vesz egy repülőjegyet, és gyermekével együtt Thaiföldre utazik egy évre.

A karantén időszaka boldogan telt Kovács Patrícia számára, aki leginkább pihenéssel és feltöltődéssel töltötte idejét.

„Két és fél hónapig nem mentem sehova, maximum a természetbe a gyerekkel és a kutyával. Nagyon jól éreztem magam, nem hiányzott a színpad, a karantén előtti életem"

– vallotta be a színésznő, aki a karantén előtt két héttel jelezte az Orlai Produkciónak és a Centrál Színháznak, hogy nem szeretne új bemutatót.

"Akkor az is felmerült, hogy veszek egy repülőjegyet a gyereknek és magamnak, majd lelépünk Thaiföldre egy évre. Ez persze, nem jött össze"

– mondta nevetve Kovács Patrícia, aki ettől függetlenül sosem szeretett volna szakmát váltani.

„Szeretem a színészi komfortzónám kitágítani, ezért láthattak már különféle műsorokban, filmekben vagy épp zsűriként. Soha nem éreztem, hogy más szakmát szeretnék választani. Az viszont tény, hogy a karantén előtt más volt a fókuszom, nem volt meg az az öröm, ami korábban. Ez azóta megváltozott, most számos új, izgalmas dologra készülök, többek között a színház streamelésére(...)

-mondta a Sláger Kult műsorvezetőjének, Szani Rolandnak Kovács Patrícia.

A teljes beszélgetés itt hallgatható vissza:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.