Végre kiderült, mi van Rúzsa Magdi és Bereczki Zoltán között

Rúzsa Magdi Bereczki Zoltán titok csillagtérkép közös dal
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fél év titkolózás után végre lehullt a lepel és kiderült, hogy milyen projekten dolgozik hetek óta Rúzsa Magdi és Bereczki Zoltán. 

Egy közös dalon dolgozott az elmúlt hónapokban az aranytorkú énekesnő, Rúzsa Magdi és a Bereczki Zoltán. Eddig titkolóztak, most azonban úgy gondolták, hogy eljött az ideje annak, hogy bemutassák közös gyermeküket, a Csillagtérkép című dalt, aminek a szövegét Palya Bea írta.

Rúzsa Magdi és Bereczki Zoltán hónapok óta közös projekten dolgozik Life TV

„Amikor elkészült a szöveg, már akkor éreztük, hogy egy nagyon különleges dolog született, azonban még hiányzott belőle egy női hang, ami elemi erejű és lendületes. Azonnal Rúzsa Magdira gondoltam, aki hezitálás nélkül igent mondott a felkérésre"

- mesélte el a Borsnak Bereczki Zoltán.

Palya Bea még a közös munka elején azt mondta Zolinak, hogy ez a dal majd meghozza az életébe a szerelmet.

„Érdekes, hogy a dal szövegének megszületése után Palya Bea azt mondta nekem, hogy figyeljem meg, a Csillagtérkép, ami szerelemvárásról szól, hozza majd meg számomra a szerelmet. Nevettünk rajta, aztán januárban tényleg megtörtént. Döbbenetes"

- mondta nevetve Zoli.

A Sztárban sztár zsűritagja szerint nagyon jól ment a közös munka Magdival.

"Nagyon jól működött Magdival a közös munka, akivel ez az első duettünk, de nem az első közös munkánk. 2010-ben mindketten részt vettünk az Összefogás dala az árvízkárosultakért műsorban" - zárta le Zoli.

A duetthez klipet is forgattak az énekesek, amit majd decemberben láthat a nagyközönség.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.