Fél év titkolózás után végre lehullt a lepel és kiderült, hogy milyen projekten dolgozik hetek óta Rúzsa Magdi és Bereczki Zoltán. 

Egy közös dalon dolgozott az elmúlt hónapokban az aranytorkú énekesnő, Rúzsa Magdi és a Bereczki Zoltán. Eddig titkolóztak, most azonban úgy gondolták, hogy eljött az ideje annak, hogy bemutassák közös gyermeküket, a Csillagtérkép című dalt, aminek a szövegét Palya Bea írta.

Rúzsa Magdi és Bereczki Zoltán hónapok óta közös projekten dolgozikLife TV

„Amikor elkészült a szöveg, már akkor éreztük, hogy egy nagyon különleges dolog született, azonban még hiányzott belőle egy női hang, ami elemi erejű és lendületes. Azonnal Rúzsa Magdira gondoltam, aki hezitálás nélkül igent mondott a felkérésre" - mesélte el a Borsnak Bereczki Zoltán.

Palya Bea még a közös munka elején azt mondta Zolinak, hogy ez a dal majd meghozza az életébe a szerelmet.

„Érdekes, hogy a dal szövegének megszületése után Palya Bea azt mondta nekem, hogy figyeljem meg, a Csillagtérkép, ami szerelemvárásról szól, hozza majd meg számomra a szerelmet. Nevettünk rajta, aztán januárban tényleg megtörtént. Döbbenetes" - mondta nevetve Zoli.

A Sztárban sztár zsűritagja szerint nagyon jól ment a közös munka Magdival.

"Nagyon jól működött Magdival a közös munka, akivel ez az első duettünk, de nem az első közös munkánk. 2010-ben mindketten részt vettünk az Összefogás dala az árvízkárosultakért műsorban" - zárta le Zoli.

A duetthez klipet is forgattak az énekesek, amit majd decemberben láthat a nagyközönség.