világszerte fotók szexi Yanet Garcia Mexikó influenszer időjós
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az online világ nevezte ki a világ legszexibb időjósának a mexikói származású, elképesztően gyönyörű Yanet Garciát. Az elbűvölő szépséget évek óta senkinek nem sikerült letaszítani a képzeletbeli trónjáról, a fotókat elnézve ezen nem is csodálkozunk.

A 29 éves mexikói gyönyörűség, Yanet Garcia a világ legszexibb időjósa. Évekkel ezelőtt kapta meg ezt a címet, aminek köszönhetően olyan népszerű lett a közösségi oldala, hogy Instagram oldalát már több, mint 13 millióan követik.

A hirtelen jött hírnévnek köszönhetően Yanet ma már nem időjósként, hanem influencerként és fintesznagykövetként keresi a kenyerét.

Garcia jelenleg az Egyesült Államokban él az egykori focista párjával, Lewis Howesszal. Bár kapcsolatban él, tökéletes idomait szívesen mutogatja a közösségi médiában.

Korábban azt pletykálták róla, hogy fenékimplantátumnak köszönheti kerekded hátsóját, a szexi időjós azonban minden egyes alkalommal elmondja, hogy a sok edzés következménye az, ahogyan most kinéz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.