Még mindig várják a segítséget: SMA-s Zsombinak is szüksége lesz a 700 milliós gyógyszerre

Forrás: pexels.com -
betegség adomány gyűjtés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A magyarok összefogásának köszönhetően Zente és Levente megkaphatták a szükséges kezelést, miután a két kisfiúnál SMA-t diagnosztizáltak. Most pedig a kis Zsombornak lenne szüksége a segítségre, hogy összegyűljön a 700 millió forint.

Zente, Levente és Noel, a három picifiú, akik mind megkapták a sorsfordító, több száz milliós szert. Most egy negyedik fiúcskának, Zsombornak is segítségre van szüksége, hogy esélyt kapjon egy könnyebb, boldogabb életre. Az idő szorítja őket, ugyanis kétéves kora előtt meg kell kapnia a gyógyszert. Zsombi pedig nemrég ünnepelte első születésnapját.

"Az év elején még nem tudtuk, hogy mivel állunk szemben. Már a terhességem alatt elkezdődtek a gondok, Zsombiról kiderült ugyanis, hogy lyukas szívvel fog megszületni. Elfogadtuk a tényt, nagyon vártuk az érkezését. Márciusban aztán átesett a szívműtétjén. Akkor még nem gondoltuk, hogy a legnagyobb harc még előttünk van" - kezdte a Blikknek a kisfiú édesanyja, Burinda-Szűcs Szabina.

"A kezdeti sokkból hamar fel kellett ébrednünk, és elkezdtük keresni a lehetőségeket. A Spinrazának köszönheti Zsombi, hogy egyáltalán élhet, velünk lehet itthon és nem egy kórházban kell magatehetetlenül feküdnie. Folyamatosan fejlődik, a kezecskéjét, a lábait már fel tudja emelni, a kisebb játékokat, plüssöket is képes megfogni. Elmondhatatlanul hálásak vagyunk mindezért, a voksunkat mégis a Zolgensma mellett tettük le, ezért fogtunk bele a gyűjtésbe. A teljes élet reményét csak ebben látjuk, úgy gondoljuk, a gyógyszer élethosszig garantálná az együtt töltött időt" - folytatta Zsombi anyukája, majd hozzátette, a legnagyobb karácsonyi ajándéka az lenne, ha összegyűlne a pénz.

Ön is segíthet!

A család az egyéb felmerülő költségek miatt pontosan 730 millió forintot gyűjt. Aktuális egyenlegük jelenleg több mint 110 millió forint. Amennyiben szeretne segíteni, itt megteheti: Szép jövőért Zsombornak Alapítvány, számlaszám: 11734152-21916838; IBAN: HU97 1173 4152 2191 6838 0000 0000; SWIFT kód: OTPVHUHB

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.