Nem ez az első eset, amit a dél-londoni temetőből jelentettek: egy félig ember, félig kutya alakról számoltak be.

Andy McGrath kriptozoológus belátta, hogy a tanúk beszámolói fantáziadúsak és horrorfilmbe illőek, ám állítása szerint nem szabad őket félvállról kezelni.

A mitológia állatait vagy, és éppen olyan élelőnyeket is látni vélnek egyesek, amiknek létezése nem bizonyítható. Ezen állatokat és nyomaikat, vagy létük más bizonyítékait kutatják a kriptozoológusok.

Forrás: --

1996. október 9-én egy férfi éppen a barátjához tartott, ám igencsak késében volt, így úgy döntött, hogy az idő megtakarítása érdekében az említett temetőn halad át, amikor egy hatalmas, erős kar megragadta őt és a földbe döngölte. A lény feje pedig olyan volt, mint egy német juhászé. Ám amilyen gyorsan elkezdődött a támadás, olyan gyorsan véget is ért. Hiszen a tanú olyan betegségben szenved, amelyet a fenevad megérezhetett, ezért pedig megkímélte őt - írta a Dailystar.

A kutató szerint pedig azért hátborzongató ez az eset, mert nem ez volt az első. Többen is beszámoltak furcsa morgásról, döngő léptekről, aminek eredete megmagyarázhatatlan.