Rémisztő! Farkasembert észleltek egy londoni temetőben

Forrás: -- -
ijesztő Anglia Farkasember
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem ez az első eset, amit a dél-londoni temetőből jelentettek: egy félig ember, félig kutya alakról számoltak be.

Andy McGrath kriptozoológus belátta, hogy a tanúk beszámolói fantáziadúsak és horrorfilmbe illőek, ám állítása szerint nem szabad őket félvállról kezelni.

A mitológia állatait vagy, és éppen olyan élelőnyeket is látni vélnek egyesek, amiknek létezése nem bizonyítható. Ezen állatokat és nyomaikat, vagy létük más bizonyítékait kutatják a kriptozoológusok.

Forrás: --

1996. október 9-én egy férfi éppen a barátjához tartott, ám igencsak késében volt, így úgy döntött, hogy az idő megtakarítása érdekében az említett temetőn halad át, amikor egy hatalmas, erős kar megragadta őt és a földbe döngölte. A lény feje pedig olyan volt, mint egy német juhászé. Ám amilyen gyorsan elkezdődött a támadás, olyan gyorsan véget is ért. Hiszen a tanú olyan betegségben szenved, amelyet a fenevad megérezhetett, ezért pedig megkímélte őt - írta a Dailystar.

A kutató szerint pedig azért hátborzongató ez az eset, mert nem ez volt az első. Többen is beszámoltak furcsa morgásról, döngő léptekről, aminek eredete megmagyarázhatatlan.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.