Szörnyű veszteség: Egy hónap alatt két szerettét is el kellett temetnie a fiatal lánynak

Forrás: Shutterstock -
halál külföld öcs baleset Ausztrália szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Felfoghatatlan tragédiát kell feldolgoznia annak a fiatal ausztrál nőnek, aki egy hónap alatt veszítette el 16 éves öccsét és élete szerelmét. 

A fiatal ausztrál lány, Taylor Jaae Daniel öccse, Brock Daniel 16 évesen veszítette életét egy autóbalesetben. Akkor a nővér online adománygyűjtést indított testvére temetésére, arra azonban egyáltalán nem gondolt, hogy erre hamarosan újra sort kell majd kerítenie - írja Daily Mail.

Nem sokkal a fiú temetését követően a lány barátja, Beau Roberts motorbalesetet szenvedett, súlyos sérülésekkel szállították kórházba, ahol az intenzív osztályra került és pusztán gépek tartották életben. Az orvosok minimális túlélési esélyt jósoltak neki, így a család fájó szívvel, de lekapcsolta a fiút a gépekről.

Taylor Jaae ismét adománygyűjtést indított szerelme búcsúztatása miatt.

"Megszakad a szívem, hogy újra itt vagyok és ezt csinálom. Össze vagyok törve, és nem érzem, hogy valaha is túlleszek ezen"

- írta szomorúan a lány.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.