„Összehívtunk egy válságstábot” – ez történt a kulisszák mögött amikor Curtis eltűnt

Forrás: Curtis/Instagram -
Sztárban sztár eltűnés Curtis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem kis fejfájást okozott a Sztárban sztár producerének és az egész stábnak Curtis, amikor nem jelent meg az egyik adásban. Kiderült, mi történt aznap a kulisszák mögött.

Nagy botrányt kavart, amikor Curtis egyszerűen eltűnt, és nem jelent meg a Sztárban sztár próbáján, de még este az adásban sem. A show munkatársainak válságstábot kellett összehívnia, mert komoly problémát okozott, hogy a rapper nem lépett fel aznap este, az egész műsort újra kellett tervezni

„Van a versenyzőknek egy koordinátora, akik tartják velük a kapcsolatot. 10 órára kell érkezni, hogy mindent elpróbáljunk. Ha nincs ott egy szereplő, akkor azt elég nehéz megoldani. Már ekkor fel kellett készülnünk, hogy csak később, vagy abszolút nem érkezik meg" – árulta el a műsor kreatív producere, Németh Ádám a Blikknek.

Curtis eltűnése komoly gondot kozott a stábnak. Forrás: Curtis/Instagram

Hiába próbálták minden lehetséges módon elérni a rappert, nem sikerült megtalálni.

Az egész családját bevontuk a folyamatba, de senki sem érte el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.