Nem kis fejfájást okozott a Sztárban sztár producerének és az egész stábnak Curtis, amikor nem jelent meg az egyik adásban. Kiderült, mi történt aznap a kulisszák mögött.

Nagy botrányt kavart, amikor Curtis egyszerűen eltűnt, és nem jelent meg a Sztárban sztár próbáján, de még este az adásban sem. A show munkatársainak válságstábot kellett összehívnia, mert komoly problémát okozott, hogy a rapper nem lépett fel aznap este, az egész műsort újra kellett tervezni

„Van a versenyzőknek egy koordinátora, akik tartják velük a kapcsolatot. 10 órára kell érkezni, hogy mindent elpróbáljunk. Ha nincs ott egy szereplő, akkor azt elég nehéz megoldani. Már ekkor fel kellett készülnünk, hogy csak később, vagy abszolút nem érkezik meg" – árulta el a műsor kreatív producere, Németh Ádám a Blikknek.

Curtis eltűnése komoly gondot kozott a stábnak.Forrás: Curtis/Instagram

Hiába próbálták minden lehetséges módon elérni a rappert, nem sikerült megtalálni.
„A kaput nyitva hagytuk, de délután 2-3 óra magasságában lemondtam arról, hogy megérkezik. Nyilván próbáltuk elérni, nem csak saját erőből. Az egész családját bevontuk a folyamatba, de senki sem érte el. Átkapcsoltam egy kapcsolót az agyamban, és tudtam, hogy nem fogjuk elérni. Összehívtunk egy válságstábot, és kitaláltuk, hogy hogyan menjen majd a műsor" – mondta Németh Ádám.