Teljesen átlátszó bikiniben pózol az állapotos Emily Ratajkowski - Fotó

mellbimbó bikini Emily Ratajkowski
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A modell állapotosan sem szégyenlős, és úgy tűnik, hű marad önmagához, ugyanis Emily Ratajkowski előszeretettel mutogatja bájait továbbra is. Na meg gömbölyödő pocakját.

Emily Ratajkowski és kedvese kisbabát várnak, a gyerek nemét egyelőre nem szeretnék elárulni. Viszont a modell minden mást szíves örömest mutat meg a rajongóinak.

Természetesen már meztelenül is kamera elé állt, hogy mindenki jól láthassa gömbölyödő pocakját. Úgy tűnik, egyelőre nem szaladtak fel rá a plusz kilók, hiszen nagyon csinos kismama, talán ennek is köszönhető, hogy továbbra sem szégyenlős. Emily a munkáját sem szeretné egyelőre feladni, még mindig modellkedik.

Legutóbbi posztjában egy nem éppen visszafogott fürdőruhát reklámoz, amelyen egyértelműen átütnek a mellbimbói, ugyanis annyira átlátszó. Természetesen a bugyi része sem sokat takar, éppen ezért jól kiemeli a modell pocakját.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.