6 divattipp, hogy a ne érezd magad unalmasnak egy egyszerű fekete farmerban

fashion week fehér csizma blézer öv bandshirt outfit fekete farmer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egyszerű fekete farmer szinte minden nő szekrényében ott van. Az már más kérdés, hogy milyen gyakran kerül elő. Segítünk, hogy az unalmasnak hitt alapdarabot mostantól gyakrabban vedd elő!

Egy fekete farmerrel nem nyúlhatunk mellé: mindenféle szövethez, fazonhoz, színhez és stílushoz illik. Viszont a domináns sötét szín miatt sokan úgy gondolják, hogy ellaposítja az outfitet. Ez azonban nem a nadrág hibája, valószínűleg nem a megfelelő ruhadarabokkal kombináltad. A következő tippekkel segítünk, hogy fekete farmerben se érezd magad unalmasnak!

1. Válassz hozzá feltűnő övet!
Egy nagy csatos, feltűnő, színes vagy csillogó övvel minden összeállítás érdekesebbnek hat. Odavonzza a tekintet, hangsúlyos pontja lesz az öltözetnek, amit a fekete farmer tökéletesen ellensúlyoz.

2. Fekete és fehér
Elképesztően trendi idén a fekete nadrághoz és fekete felsőhöz fehér sportcipőt viselni. A fehér lábbeli megtöri a fekete uralmát, a kontraszt játékosságot visz az öltözetbe.


3. Tökéletes párja a bandshirt

Reneszánszukat élik az együttesek képeit vagy neveit hirdető pólók, az úgynevezett bandshirt-ök. Az ilyen pólók elején a minta általában óriási és színes, ami egy egyszerű, fekete nadrággal tökéletesen mutat.

4. Állatmintás felsővel is nyerő
Az állatmintás darabok önmagukban is elég feltűnőek, így tökéletesen passzol a fekete nadrághoz egy ilyen póló, zakó vagy kabát is. A kiegészítőktől függ, hogy az outfited szexi vagy elegáns lesz.

5. Fekete nadrág fehér csizmával
A sokáig száműzött fehér csizma újra bebocsátást nyert a divat világába, csak tudnod kell, mihez viselheted. Ruhákkal és szoknyákkal is rendkívül divatos a szezonban, ám egy egyszerű fekete nadrág teszi igazán feltűnővé ezt a lábbelit.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.