Emilio úgy gondolta, itt az ideje, hogy meglepje feleségét és mivel az éttermek a járványhelyzet miatt zárva vannak, otthon igyekezett megteremteni a romantikus hangulatot. A kivitelezésben azonban nem sok köszönet volt.

Tina és Emilio sosem titkolták, hogy házasságuk olykor a parázs vitáktól sem mentes. Így volt ez legutóbb is, amikor Emilio azon kesergett feleségének, hogy nevét senki sem viszi tovább a családban. Tina nem szeretne több gyermeket vállalni, ám Emilio ezt nehezen tudja elfogadni, ezért odaszúrt egyet, miszerint mástól még esetleg lehetne fia. Ezt már felesége sem hagyta szó nélkül.

„Emilionak nem most kezdődött a karantén, hanem 10 éve. Tudom, hogy csak ugratni próbál, ebben mindig emberére talál bennem. Nem vagyok féltékeny típus, de az biztos, hogy ha csak megpróbálna félrekacsintani vagy deréktól felfelé vagy lefelé megemlegetné a tettét"

– mondta Tina nevetve egy fakanállal a kezében.

A családfő, hogy elsimítsa a vitát meglepetéssel állt elő.

„Legutóbb egy nagyon meghitt vacsorára hívtak meg énekelni, ahol a férj szerette volna meglepni a feleségét egy házi koncerttel. Ők vacsoráztak, én közben énekeltem nekik. Gondoltam Tina is örülne egy hasonlónak így bekészítettem némi harapnivalót, kis gyertyafényt és elhívtam az egyik barátunkat, hogy zenéljen, énekeljen nekünk" – mondta Emilio, akinek szándékát nagyra értékelte felesége, azonban a kivitelezés mellett nem tudott szó nélkül elmenni.

„Arra gondoltam, hogy készül valami finom étellel, szépen megterít, ahogy én szoktam neki. Ehelyett egy rőf kolbászt kaptam az asztalra leverve, mélytányérral, kanállal terítve, zsömlével körítve. Legalább szeletelte volna fel a kolbászt! Ráadásul mióta életmódot váltottunk nem eszem ilyeneket. Nem akartam Emilt megbántani, ezért legalább a kolbászt megkóstoltam" – mondta a SlágerTV-n látható Drága családomban Tina, aki alig bírt felocsúdni a látványtól.

Forrás: Spotlight Media