Palya Bea a jeges fürdőre esküszik

Fotó: Polyák Attila - Origo -
jeges fürdő Palya Bea egészség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő és párja nagy hangsúlyt fektet az egészséges életmódra. Palya Bea minden nap mozog, légzésgyakorlatokat végez, sőt elárulta jeges fürdőt is szoktak venni.

Ezekben a nehéz időkben is kirobbanó formában van Palya Bea, hiszen nem rég „Hinta' című dalához videoklipet forgatott. De miből merít ennyi energiát?

„Minden nap mozgok, lehetőség szerint erdőben futok. Ha nem, akkor otthon edzek és néha jógázom.

Vízközeli ember vagyok, van egy hideg vizes gyakorlatom. Ez áll egy légzésgyakorlatból, amit minden nap végzek a párommal. Amikor jön a hó és a hideg, mi pólóban futunk, és ha lehet, megfürdünk majd a Balatonban. Nem azért, hogy postok szülessenek róla, hanem azért, hogy felhívjuk arra a figyelmet, hogy nagyon sokat tehetünk a testünkért.

Ezt a módszert Wim Hoftól tanultam, a 'Jégembertől'. Nálunk az ő technikája a mindennapok része. Most nagyon sok időt töltök a gyerekeimmel és a párommal is" – mesélt a mindennapjairól az énekesnő, aki egy cseppet sem bánja, hogy bepillantást enged a magánéletébe.

Palya Bea és párja jeges fürdővel őrzik meg egészségüket. Fotó: Polyák Attila - Origo

„A pályám során szinte minden interjú során megkaptam, hogy nem félek-e attól, hogy a kitárulkozásom sebezhetővé tesz. Ha szélesen és tiszta szívvel tesszük ezt – hozzáteszem ebben is van egy határ – akkor a sebezhetőség erővé válik. Tartom a határt a saját történetemben. Úgy tűnik, hogy sok mindent elmesélek, de én mindig tíz lépéssel előrébb járok. Ez az én biztonságom, tudatosan mérlegelem, hogy mi az, amit elmondhatok és mi az, amit nem, mert esetleg bennem is annyira feldolgozatlan, sérülékeny, hogy azt még nem mutatom meg" – mondta Palya Bea a Friss Sláger műsorvezetőjének, Faragó Jankának.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.