A műsorvezető, Hajdú Péter és szerelme, Eszter kapcsolata egyre erősebb, amit az is bizonyít, hogy nemrég a kétgyeremekes apuka megkérte barátnője kezét. Most kiderül, hogy az asztrológia szerint mennyire lesz tartós ez a kapcsolat. 

Hajdú Péter a sztárok asztrológusával, Izing Klárával a Best magazinban nézték meg, hogy a csillagok szerint milyen lesz a kapcsolata szerelmével, Láng Eszterrel. A kettejük horoszkópjából kiderült, hogy végzetes vonzerő van közöttük.

"Én is úgy érzem, hogy a kapcsolatunkra a mindent elsöprő szenvedély a jellemző. Remélem, ez így is marad" - mondta a magazinnak boldogan Péter.

Hajdú már el is jegyezte szerelmét, amit úgy néz ki szerencse kísér, hiszen az asztrológia szerint össze is házasodnak, sőt a családbővítéssel sem kell sokat várniuk.

"Egyelőre egy gyermeket tervezünk, de ez menet közben változhat. Tetszik, hogy a klasszikus férfi és női szerepeket kell betöltenünk a csillagok állása alapján. Remélem, ez így is történik majd" - mondta boldogan a műsorvezető.