Hiroto Kiritani vásárlás kuponok férfi Japán
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 71 éves, Hiroto Kiritani közel 40 éve csak kupokonból vásárol magának, pénzét pusztán lakbérre és rezsire költi. Most kiderül, hogyan sikerült ezt neki évek óta kivitelezni.

A 71 éves japán üzletember, Hiroto Kiritani híresség lett az országában, mióta köztudottá vált, hogy 36 éve csak kuponokkal vásárol magának.

Ez persze nem jelenti azt, hogy a férfi évek óta nélkülözik, éppen ellenkezkezőleg, hosszú ideje különféle cégekbe fekteti be a pénzét, ahonnan számos kedvezményt és ajándékot kap kuponok formájában

- írja az Oddity Central.

Egy japán férfi 36 éve csak kuponokkal vásárol (A kép illusztráció) Forrás: Photononstop/Philippe Turpin

A kuponok között akad olyan, ami 300 alkalmas ingyen mozijegyet vagy éves konditerem bérletet, de akad olyan is, amivel ételt tud házhoz rendelni magának.

Ehhez persze jó sok tőkére volt Kiritaninak szüksége, az elmúlt években közel ezer japán cégben vásárolt magánal tulajdonrészt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.