Emilio és Tina aggódik a járvány miatt: van ismerősük, aki belehalt a fertőzésbe

járvány család Emilio
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Emilio famíliát lelkileg rendkívül megviseli a járvány második hulláma. Ismeretségi körükben sokan megfertőződtek már, van, aki jelenleg is küzd az életéért, de olyan is, aki elveszítette a vírussal szembeni harcot.

Rendkívül megviseli a járvány második hulláma az Emilio famíliát. A család igyekszik minden biztonsági- és óvintézkedést betartani, olyannyira, hogy szeretteikkel is leginkább online tartják a kapcsolatot. Szerencsére az egész család jó egészségnek örvend, azonban ismerőseik között jelenleg többen is harcolnak a gyógyulásért.

„Minden nap azért imádkozom, hogy ez a szörnyűség, a járvány véget érjen! Tavasszal szerencsések voltunk, ahogy a barátaink is, senki sem kapta el a koronavírust. Most azonban nagyon sokan vannak az ismerőseink között, akik megfertőződtek. Van, aki könnyebben vészelte át, de olyan is van, aki lélegeztetőgépen van és sajnos olyan is, aki belehalt" – mondta megrendülten Tina, akinek gyermekei születésnapi ünneplését is újra kellett terveznie a járvány miatt.

Forrás: SpotLight Media

„Tavaly Vivike születésnapját – ahogy náluk ez szokás az osztályban – úgy ünnepeltük, hogy az iskolába is vitt egy tortát és ott is felköszöntötték. Idén erre a járvány miatt nincs lehetőség, de hogy ne maradjon el a köszöntése és kicsit a barátaival is tudjon ünnepelni áthidaló megoldást találtam ki. Karácsony közeledtével egyébként is gyakran dekorálunk, kézműveskedünk, így egy „hamis" tortát készítettem neki, aminek a „tartalmát" az osztálytársaival is megoszthatja. Nagyon reménykedem, hogy a járványsújtotta idők véget érnek és hamarosan újra felhőtlenül örülhetünk, ünnepelhetünk a világ minden pontján" – mondta reménytelien Tina a SlágerTV-n látható Drága családomban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.