Szabó Ádám hiába szingli és a Sztárban Sztár óta megannyi hölgy kedvence lett, ő nem kockáztat. Szerinte a koronavírus és az esti kijárási tilalom jól mutatja, ennek nem most van itt az ideje.

 Ádám nem kifejezetten magát félti, hanem leginkáb nagymamáját:

„Szerintem ez az időszak nem a legjobb az ismerkedésre. A nagymamám nagyon beteg és mi együtt élünk. Mivel muszáj eljárnom otthonról, nem nagyon megyek be hozzá a szobába, inkább az anyukám jár be, ő ápolja és meséli el neki a mindennapi történéseket. Nem venném a szívemre, ha miattam lenne valami baja, vagy ha miattam kapná el a vírust, mert az végzetes lenne" – mondta Ádám a Ripostnak, aki igencsak komolyan veszi a jelenlegi vírushelyzetet.

Szabó ÁdámForrás: Szabó Ádám/Instagram

Az énekes a Sztárban Sztárnak köszönhetően rengeteg üzenetet és pikáns fotókat kap az interneten. Ádám általában az erotikus fotókra inkább nem válaszol, de mi tagadás, jót tesz az önbizalmának.

„Tényleg sok meztelen fotót kapok és kérik, hogy én is küldjek. Nem vagyok szégyenlős alkat, viszont a tudat, hogy továbbküldhetik, már nem annyira tetszik" – mondta nevetve az énekes.