Ittas vezetés miatt kapták el a rendőrök Gabriela Spanic barátját

ittas vezetés bűncselekmény Gabriela Spanic részegség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néhány nappal ezelőtt, egy budapesti szállodától pár sarokra kapcsolták le a rendőrök a külföldi férfit, aki ittasan ült volán mögé. Később kiderült, hogy az illető a Dancing with the Stars-ban szereplő Gabriela Spanic egyik legjobb barátja.

Gabriela Spanic és Roberto már 20 éve jó barátok: a férfi most azért utazott a magyar fővárosba, hogy meglátogassa a színésznőt. Az olasz férfi és Gaby egy pohár bort is fogyasztottak az este folyamán, így amikor Roberto hazaindult, és megállították a rendőrök, hamar bajba került.

A szonda kimutatta, hogy Roberto ivott, így miután a férfit előállították a rendőrök, a színésznő is a helyszínre sietett, és megpróbálta kimenteni barátját, akinek pénzbírságot kellett fizetnie.

A Ripost megkereste a színésznő menedzsmentjét, akik ezt mondták a történtekről:

„Roberto már húsz éve nagyon jó barátja Gabynak, olasz állampolgár, de Mexikóban él már régóta. Most Gabyt jött meglátogatni Olaszországból. Gaby megvendégelte és mindössze egyetlen pohár bort ivott, mert tudta, hogy vezet még. Mikor hazaindult, Gaby szállásától egy sarokra állította meg a rendőrség. Elmondták neki, hogy Magyarországon, ha vezet valaki, egyetlen kortyot sem ihat, ezt sajnos sem ő, sem Gaby nem tudta. A színésznő nem ült a kocsiban, gyalog ment oda a helyszínre, amikor megtudta, mi történt. Robertótól vért vettek, és kifizette a kiszabott büntetést"

Forrás: TV2

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.