Elszabadultak az indulatok a Farm VIP-ben: Novák Zalán nekiesett Vásáry Andrénak - Videó

TV2 Farm VIP Novák Zalán csalás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Durva veszekedés bontakozott ki a Farm VIP háttérműsorában: Novák Zalán csalással vádolta meg a sárga csapatot.

A pénteki adásban a sárga csapat győzedelmeskedett, ugyanis jóval több mustot sikerült kipréselniük, mint a piros csapatnak. A termelési versenyt tehát a sárgák nyerték, az eredmény kihirdetésekor pedig Zalán azt mondta Vasvári Vivinek, hogy ez fizikailag lehetetlen volt.

"50 kilóval több szőllőnk volt, kipréseltük az összeset, de úgy, hogy amikor jött a levél, ami még két deci csepegett, azt is beletettem a dézsába...Nem értem"

-mondta Zalán a Farm VIP háttérműsorában.

"Ez rosszul esik, mert azzal vagyunk megvádolva, hogy csaltunk"

-mondta Vásáry André, amire Zalán rögtön reagált.

"Szerintem fel lett vizezve"

-zárta rövidre Zalán, a rágalmazásba pedig Gáspár Zsolti és Demcsák Zsuzsa is beleállt.

"Nagyon fel vagytok háborodva, pedig nem történt semmi. Mi nem voltunk azon felháborodva, hogy a birkanyírásnál egy ollóval ugyanannyit vágtatok, mint mi három ollóval, mégsem mondtuk azt, hogy belekerült egy kis kő, trágya (...)"

-védte meg a csapatát André, Demcsák Zsuzsa pedig pontot tett az ügy végére.

"Nem szeretek bíró lenni, nekünk is nagyon gyanús volt, hogy a sárga csapatnak ilyen hihetetlen teljesítménye volt, ezért kétszer is ellenőriztük a mustnak a fokát, és ugyanaz volt."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.