Meggyalázták Maradona holttestét: a legenda ügyvédje bosszút akar állni az elkövetőkön - Fotó (+18)

Forrás: AFP/Ronaldo Schemidt -
bosszú meggyalázás holttest Diego Maradona focista
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 60 éves Diego Maradonát halála után egy nappal temették Buenos Airesben, a legenda holttestét azonban három férfi meggyalázta.

A temetkezési vállalatnál ideiglenesen dolgozó három férfi a koporsót őrizték, közben pedig több szelfit is csináltak a nyitott koporsóval, méghozzá úgy, hogy közben mosolyogva, feltartott hüvelykujjal pózoltak.

A temetkezési vállalat döbbenten áll az eset előtt, és elmondták, csak pár percre hagyták magára Maradonát, amíg a rendőrökkel egyeztettek, hogyan juttatják el az elnöki palotába.

"Amikor megláttuk a képeket, csak sírni tudtunk. Egy jó hírű céget vezetünk, ez a munkánk, az életünk. Erre jöttek ezek az emberek, és mindent tönkretettek"

- mondták.

A legenda meggyalázását Maradona ügyvédje, Matias Morla sem hagyta szó nélkül.

"Személyesen fogok gondoskodni arról, hogy megtaláljam azokat a gazembereket, akik ezeket a fényképeket készítették. A felelősök egytől egyig megfizetnek a gyávaságukért"

- írta bejegyzésében.

Szűk családi körben temették el Diego Maradonát. Forrás: AFP/Ronaldo Schemidt

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.