Új feleséggel bővül a Feleségek luxuskivitelben negyedik évada, ezentúl a bájos Anfisa Bulgakova fényűző életét is figyelemmel kísérhetik a rajongók.

A szépséges üzletasszony és édesanya, Anfisa Bulgakova az ukrán teniszező, Sergiy Stakhovsky felesége, akivel három közös gyermeket nevelnek. Anfisa a családjával még a kilencvenes években költözött Szibériából Magyarországra.

"A kilencvenes években költöztünk Magyarországra a családommal, akkor még csak hét éves voltam, nem volt könnyű, sok nehéz emlékem van a beilleszkedésről, de harmadikos koromra megtanultam magyarul, és akkor már könnyebb volt. Azóta pedig külföldön is éltem, Londonban tanultam, ahonnan három diplomával jöttem haza- Párizsban és Japánban dolgoztam modellként, aztán a férjemnek, Sergiynek köszönhetően a világ számos pontján jártam azóta" - mesélte a Blikknek a gyönyörű édesanya.

Arról is beszámolt a feleség, hogyan ismerkedett meg élete párjával.

"Ismertük egymást, mivel a családjaink jóban voltak, de nem volt semmi különös. Aztán még Párizsban egyik nap kiírtam a Facebook- oldalamra a barátaimnak, hogy nincs-e véletlenül valaki más is rajtam kívül a városban. Csak Sergiy válaszolt, aki egy verseny miatt volt ott. Elhívott vacsorázni, aztán három hónappal később megkérte a kezem, tíz hónapra rá pedig összeházasodtunk" - mondta Anfisa.

Anfisa a többi luxusfeleséggel ellentétben a természetes szépség híve, beavatkozások, tűk helyett az arcjógát részesíti előnyben.

"Fontos, hogy fenntartsuk az egyéniségünket és megőrizzük a vonásainkat, ezért, én az arcjógában hiszek: ha jól és rendszeresen végezzük, akár 10 évet is lehet fiatalodni vele" - mondta a Beauty coachként dolgozó anyuka.