Íme, a Feleségek luxuskivitelben negyedik évadának új szereplője - Fotó

Anfisa Bulgakova Sergiy Stakhovsky új szereplő Feleségek luxuskivitelben új évad
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Új feleséggel bővül a Feleségek luxuskivitelben negyedik évada, ezentúl a bájos Anfisa Bulgakova fényűző életét is figyelemmel kísérhetik a rajongók.

A szépséges üzletasszony és édesanya, Anfisa Bulgakova az ukrán teniszező, Sergiy Stakhovsky felesége, akivel három közös gyermeket nevelnek. Anfisa a családjával még a kilencvenes években költözött Szibériából Magyarországra.

"A kilencvenes években költöztünk Magyarországra a családommal, akkor még csak hét éves voltam, nem volt könnyű, sok nehéz emlékem van a beilleszkedésről, de harmadikos koromra megtanultam magyarul, és akkor már könnyebb volt.

Azóta pedig külföldön is éltem, Londonban tanultam, ahonnan három diplomával jöttem haza- Párizsban és Japánban dolgoztam modellként, aztán a férjemnek, Sergiynek köszönhetően a világ számos pontján jártam azóta" - mesélte a Blikknek a gyönyörű édesanya.

Arról is beszámolt a feleség, hogyan ismerkedett meg élete párjával.

"Ismertük egymást, mivel a családjaink jóban voltak, de nem volt semmi különös. Aztán még Párizsban egyik nap kiírtam a Facebook- oldalamra a barátaimnak, hogy nincs-e véletlenül valaki más is rajtam kívül a városban. Csak Sergiy válaszolt, aki egy verseny miatt volt ott.

Elhívott vacsorázni, aztán három hónappal később megkérte a kezem, tíz hónapra rá pedig összeházasodtunk"

- mondta Anfisa.

Anfisa a többi luxusfeleséggel ellentétben a természetes szépség híve, beavatkozások, tűk helyett az arcjógát részesíti előnyben.

"Fontos, hogy fenntartsuk az egyéniségünket és megőrizzük a vonásainkat, ezért, én az arcjógában hiszek: ha jól és rendszeresen végezzük, akár 10 évet is lehet fiatalodni vele" - mondta a Beauty coachként dolgozó anyuka.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.