November 30-án holdfogyatkozással érkezik a telihold, a nem mindennapi égi jelenség legközelebb 2053-ban lesz majd látható. Ám nem csak emiatt lesz különleges..

Ma a telihold félárnyékos holdfogyatkozással köszönt be, ám ez Magyarországról sajnos nem lesz látható, habár az asztrológusok szerint ez a szokásosnál is nagyobb hatást gyakorolhat ránk.

Figyeld az apró jeleket, de ne feledd telihold időszakában nem ajánlott új dolgokba belekezdeni.  A mostani telihold pedig sokkal erőteljesebb lesz, mint általában.

Forrás: NurPhoto via AFP/Hristo Rusev/NurPhoto/Hristo Rusev

Három dologra lesz érdemes figyelni. A kommunikációd legyen nyílt és őszinte, ebben az időszakban csak ez lehet célravezető. 

Újra előtérbe kerül a szexualitás és az érzékiség. Ha eddig azon aggódtál, hogy a libidóddal nem oké valami, ne aggódj! Az elmúlt időszak és a váratlan stresszes helyzetek nem igazán kedveztek az együttléteknek, de most ez is megváltozik.

Legutolsó sorban pedig nem adhatjuk fel az optimizmusunkat. A mostani telihold azt üzeni, hogy hatalmas szükség van a pozitív hozzáállásra. Nem hagyhatjuk, hogy a járvány miatt teljesen eluralkodjon rajtunk a kétségbeesés. Optimistán kell a következő időszaknak nekivágni, a sikerek, a fordulat csak így fog eljönni.