Különleges hatása lesz a mai teliholdnak az asztrológusok szerint

Forrás: NurPhoto via AFP/Hristo Rusev/NurPhoto/Hristo Rusev -
telihold holdfogyatkozás tél
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
November 30-án holdfogyatkozással érkezik a telihold, a nem mindennapi égi jelenség legközelebb 2053-ban lesz majd látható. Ám nem csak emiatt lesz különleges..

Ma a telihold félárnyékos holdfogyatkozással köszönt be, ám ez Magyarországról sajnos nem lesz látható, habár az asztrológusok szerint ez a szokásosnál is nagyobb hatást gyakorolhat ránk.

Figyeld az apró jeleket, de ne feledd telihold időszakában nem ajánlott új dolgokba belekezdeni. A mostani telihold pedig sokkal erőteljesebb lesz, mint általában.

Forrás: NurPhoto via AFP/Hristo Rusev/NurPhoto/Hristo Rusev

Három dologra lesz érdemes figyelni. A kommunikációd legyen nyílt és őszinte, ebben az időszakban csak ez lehet célravezető.

Újra előtérbe kerül a szexualitás és az érzékiség. Ha eddig azon aggódtál, hogy a libidóddal nem oké valami, ne aggódj! Az elmúlt időszak és a váratlan stresszes helyzetek nem igazán kedveztek az együttléteknek, de most ez is megváltozik.

Legutolsó sorban pedig nem adhatjuk fel az optimizmusunkat. A mostani telihold azt üzeni, hogy hatalmas szükség van a pozitív hozzáállásra. Nem hagyhatjuk, hogy a járvány miatt teljesen eluralkodjon rajtunk a kétségbeesés. Optimistán kell a következő időszaknak nekivágni, a sikerek, a fordulat csak így fog eljönni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.