Álompárként tekintettek rájuk, ám a házasságuk zátonyra futott. Sánta Laci és Széphalmi Júlia október elején jelentették be válásukat. A táncművésznő pedig újra szerelmes.

Júlia és színész férje, Sánta Laci hat év házasság után a válás mellett döntöttek, ami mindkettőjüket megviselte, pláne a jelenlegi élethelyzetben. Ám úgy tűnik a csinos táncosra hamar rátalált a szerelem, kollégájával, Nagy Balázzsal alkotnak egy párt.

„Igen, ez az igazság, együtt vagyunk Balázzsal" – árulta el a Blikknek Juliska, majd hozzátette, hogy a kapcsolatuk még igazán kezdetleges, ezért sem érezték készen magukat arra, hogy a nyilvánosság előtt is vállalják viszonyukat. Új kapcsolatáról már volt férje is tud.

Forrás: Instagram/ juliska_official

„Ez a helyzet egyikünknek sem könnyű. Laci nehezen viselte, sértett volt, hiszen kollégák, tudja, hogy a jövőben együtt kell dolgozniuk, de közben tudja, nem Balázs miatt ment tönkre a kapcsolatunk. Pszichológushoz járok terápiára, mert sokat kell még tanulnom magamról is, valamint nem szeretném ugyanazokat a hibákat elkövetni újra, amiket a házasságomban" - mondta.