Egy félreértés miatt szeretett egymásba Polgár Tünde és férje

Forrás: Viasat3 -
Polgár Tünde
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Polgár Tünde korábban riporterként dolgozott, így ismerkedett össze élete nagy szerelmével, Árpival, akivel éppen egy gazdasági témájú riportot készített. Úgy gondolta egyből elcsavarta a férfi fejét, ám amikor fél évvel később ismét találkoztak, kiderült, hogy kiszemeltjének fogalma sem volt róla, kicsoda ő.

„Az interjú után fél évvel összefutottunk egy celebeknek és üzletembereknek rendezett autóversenyen, ahol volt hetven férfi és hét nő. Este a lányokkal úgy gondoltuk, hogy mindenkit felkérünk táncolni, hogy ne legyen olyan döglött a buli. Gondoltam, az Árpit ismerem, odamegyek hozzá és felkérem, ám mint kiderült, ő nem emlékezett rám" – kezdte mesélni Tünde a Borsnak.

„De ott felkeltettem az érdeklődését, mert azt hitte, ki akarok kezdeni vele, és így kezdett el végül udvarolni" - aki nem tudott elenállni Árpinak és a félreértésből egy hatalmas szerelem alakult ki,

Forrás: Viasat3

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.