Köböl Anita anyatigrisként védi kislányát: cáfolja gyermekének apjáról szóló híreket

Forrás: TV2/Bársony Bence -
szülő Köböl Anita anya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Köböl Anita teljesen kiakadt, hosszú posztban fejtette ki véleményét arról az újságíróról, aki valótlanságokat állított róla.

"Sajnálatos módon a kislányom születésével párhuzamosan felröppent egy olyan valótlan és hamis hír, amely egyetlen 'újságíró' primitívségének eredménye. Úgy látszik, az ostobaság nem ismer határokat. Nem hittem, hogy ennyi idő után foglalkoznom kell még vele, mert abban reménykedtem, hogy ha még akkor az elejét veszem a dolognak, talán megállíthatom ennek a gusztustalan pletykának a terjedését, de sajnos nem így lett, a háttérben egyre nagyobb méreteket ölt, én pedig szeretném egyszer és mindenkorra tisztázni magamat! Az elmúlt 10 éves televíziós pályafutásom során sokan sokfélét hordtak már össze, az ember megtanul ezzel együtt élni: kiragadott gondolatok más köntösbe öltöztetve, kiforgatott szavak, valótlanságok állítása. Nem értek egyet azzal, hogy aki ezt a munkát választja hivatásul, annak mindent tűrnie kell, de higgyétek el, el lehet fáradni abban, ha minduntalan az igazad után szaladsz, kergetve valamit, amit sose érhetsz el. Pedig én aztán igazán kis hal vagyok ebben az óriási tengerben.

Viszont attól a ponttól, hogy a butaságnak ezen szintjén a gyermekem is érintetté válik, már én sem engedhetem meg, hogy ezek az emberek következmények nélkül cselekedjenek.


Tudom, hogy a kíváncsiság nagy úr, a világunk egy jelentős részének mozgatórugója, ez viszi előre évezredek óta. Mióta kiderült, hogy a kislányommal ketten maradtunk, mindenki azt akarja tudni, hogy ki volt az exem, mintha ez számítana bármit is"

Forrás: TV2/Bársony Bence

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.