Bár óriási vagyont hagyott Steve Jobs a családjára, 22 éves lánya, Eve saját bevételéből tartja fenn magát, amiből valljuk meg, igazán fényűző életet él.

Az Apple társalapítója 2011-ben hunyt el hasnyálmirigyrákban, több milliárd dolláros vagyonát pedig feleségére, Laurene Powell-Jobsra hagyta, amivel ő a világ 35. leggazdagabb embere - írja a Bors.

A feleség támogatja anyagilag is a gyerekeket, de úgy gondolja, hogy meg kell tanulniuk, hogy nem minden hullik rögtön az ölükbe.

"A férjemtől örököltem a vagyonomat, de őt nem érdekelte a pénzhalmozás. Nem akarom építeni az örökséget, ahogy a férjem sem akarta, és ezt a gyerekeim is jól tudják" - mondta Laurene korábban a New York Times-nak.

Úgy tűnik, ezt a gyerekek, főleg a 22 éves Eve komolyan vette, hiszen igazán sikeres fiatal felnőtt vált belőle, akinek nem kevés összeg érkezik havonta a bankszámlájára. A lány amellett, hogy kiváló díjugrató, modellkedéssel is keresi a kenyerét.

Azért az édesanyja ahol tudja, próbálja segíteni a gyermekeket, Eve évekkel ezelőtt egy floridai telket kapott tőle, ahol hely jutott egy hatalmas istállónak is, ahol lovai kényelmesen elférnek és nyugodtan tudja gyakorolni a díjugratást.