Durva! Kiderült, mivel lepte meg Kate Middleton Harry herceget karácsonykor

karácsony Kate Middleton ünnepek Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kate Middleton és Meghan Markle is csatlakozott a királyi család hagyományához, hogy karácsonykor olcsó és vidám ajándékokat vásárolnak egymásnak.

Kate régebben nagyon közel állt jövendőbeli sógorához, Harry herceghez. Sok időt töltöttek együtt, és nagyon jól kijöttek egymással. Most kiderült, hogy amikor Harry egyedülálló volt, Kate megajándékozta őt egy "nevelj barátnőt" készlettel -írja a Daily Star.

Hogy a dolgok még viccesebbek legyenek, a családtagok minden évben közösen nyitják ki a mókás karácsonyi ajándékokat, így a királynő is látta, mit kapott Harry.

A királyi család tagjainak egyébként nem kell a szomszédba menni, ha egy kis humorról van szó, a herceg egyszer egy zuhanysapkát ajándékozott nagymamájának, Meghan Markle pedig egy hörcsögjátékot adott a királynőnek, amit még aznap szétszedett kutyája.

A királyi család az idei karácsonyt külön fogja tölteni: Erzsébet és Fülöp Windsorban maradnak, Kate, Vilmos és gyermekeik várhatóan a Middleton családnál töltik majd az ünnepeket, Meghan, Harry és kisfiuk pedig Amerikában lesznek.

Harry biztosan örült a 'grow-your-own-girlfriend' készletnek. Forrás: Netflix/Channel 5

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.