Ekkor ér véget Gabriela Spanic magyarországi kalandja - Videó

kaland színésznő Dancing with the Stars hazautazás Gabriela Spanic
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szombat este egy óriási show műsorral búcsúznak a Dancing with the Stars versenyzői, a Bors pedig utánajárt, meddig marad Magyarországon a döntőig eljutott Gabriela Spanic.

A szombati adásban a még versenyben lévő táncosok háromszor lépnek színpadra, és kiderül, ki nyeri a TV2 nagyszabású műsorát. A döntőben színpadra lép Gabriela Spanic és Andrei Mangra, Pásztor Anna és Köcse György, Gelencsér Timi és Hegyes Berci, illetve Győrfi Dani és Stana Alexandra.

A venezuelai származású színésznő vasárnap az adás után még kipiheni magát, de hétfőn már utazik is haza kisfiával Mexikóba.

Reméltem, mint minden versenytársam is, hogy eljutok idáig, de nem volt ilyen elvárásom magammal szemben. Boldog és büszke vagyok a változásra amin átmentem, arra a fejlődésre, amit elértem a táncban, és mindenekelőtt arra, hogy mindezt a magyar közönség szeretetével érem el, ami részemről is megvan a rajongók felé.

Soha nem fogom elfelejteni azt a rengeteg szeretetet és tiszteletet amit itt kaptam, és ugyan visszatérek Mexikóba, a szívem egy darabja itt marad Magyarországon

-mondta Gaby.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.