Kidobták a bevásárlóközpontból: vírusellenes rendezvényt akart tartani Gődény György

Forrás: Origo -
rendőrségi vizsgálat Gődény György koronavírus vírustagadás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy írtuk, tegnap a reggeli órákban házkutatást tartott a rendőrség a vírustagadó Gődény Györgynél. A felesége beszámolója szerint néhány dokumentumot is lefoglaltak. Ám ma az ellene kezdeményezett  eljárások ellenére rendezvényt tartott volna egy budapesti bevásárlóközpontban, és mint kiderült, engedély nélkül tette volna mind ezt. Az illegális esemény hamar véget ért, ugyanis a biztonsági őrök kidobták az áruházból.

A vírustagadó álorvos annak ellenére is megjelent a rendezvényen, hogy péntek reggel rémhírterjesztés és a hatósági rendelkezés elleni uszítás miatt a rendőrség házkutatást tartott nála.

A szemtanúk elmondása alapján Gődény pontosan a meghirdetett időpontra megérkezett a bevásárlóközpontba , azaz reggel tízre.

Forrás: Origo

Nyolc emberrel érkezett, akik valószínűleg rokonok és barátok voltak, hiszen hosszasan tanakodtak, mivel nem tudták felkelteni a járókelők figyelmét. Ám az eseményt hamar lefújták, rövid időn belül a biztonsági őrök dobták ki az áruházból.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.