Hegyes Berci őszintén vallott Gelencsér Timiről: „Már nagyon bizalmas kapcsolatban vagyunk"

Forrás: TV2 -
Gelencsér Tímea Dancing with the Stars románc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gelencsér Tímea és Hegyes Berci lett az első Dancing with the Stars nyertes párosa. Ám a legtöbbeket mégis az érdekel: milyen viszony van a két fiatal között. Eddig csak az egykori szépségkirálynő nyilatkozott a témában, most azonban megszólalt a táncos is.

"Nagyon boldogok voltunk este, úgy gondolom, nyugodt szívvel emelhettük magasba a kupát. Szavakba nem tudom önteni, mit érzek, érzünk most" - kezdte a Borsnak Berci, majd ezután arra is válaszolt milyen kapcsolatban van Timivel.

"Mindenki össze akart hozni minket, ez kétségtelen. Azt mondják, hogy szép pár vagyunk. Annyi biztos, hogy nagyon megszerettük egymást. Ebben a négy és fél, öt hónapban olyan közel kerültünk egymáshoz, hogy már nagyon bizalmas kapcsolatban vagyunk, mély és intim dolgokat is megosztunk egymással. Ezer százalék, hogy ezentúl is kapcsolatban maradunk, akármi történik a jövőben. Ezt mindketten így érezzük. Karácsonykor ugyan nem találkozunk, de már azt is megbeszéltük, hogy köszönteni fogjuk egymást" - mesélte Berci.

Forrás: TV2

Amikor Bercit arról kérdezték, hogy ha rajta múlna, több lenne-e köztük barátságnál egy kisebb, beszédes csönd után csak ennyit válaszolt:

"Erről még nem szeretnék nyilatkozni" - zárta le röviden a táncos.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.