Szívhez szóló szavakkal búcsúzott Zalatnay Sarolta Bergendy Istvántól - Fotó

búcsú Zalatnay Sarolta fotó gyász Bergendy István zenész
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legendás énekesnő, Zalatnay Sarolta közösségi oldalán megható szavakkal és egy közös fotóval búcsúzott Bergendy Istvántól.

Ahogyan arról mi is beszámoltunk, elhunyt Bergendy István Liszt Ferenc-díjas zenész, a Bergendy együttes alapítója és vezetője. A szaxofonos, klarinétos, zeneszerző 81 évesen halt meg, a koronavírus-fertőzés szövődményeinek következtében.

Zalatnay Sarolta megható szavakkal vett tőle búcsút a közösségi oldalán.

"Drága Pisti! Te voltál az első igazi mentorom. Neked köszönhetem a rádiót, az 1966-os Táncdalfesztivált. Terelgettél, mint egy báty a hugát, mint egy professzor a tanítványát. A Te híres mondásod volt, hogy : "Meghoztam nektek az ország 3. meghatározó női hangját" Ez voltam én, Kovács, Koncz után. Rengeteget köszönhetek Neked. Remélem, hogy a mennyből továbbra is szeretettel figyelsz majd rám" - olvasható a bejegyzésben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.