A pandémia időszakában egyre többen fekszenek kés alá - Videó

botox pandémia videó plasztika Maszk koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A koronavírus miatti bizonytalanság, kilátástalanság ellenére egyre többen fekszenek kés alá, vesznek igénybe különféle plasztikai bevatakozásokat, kezeléseket. A toka leszívás például egyre nagyobb népszerűségnek örvend. 

A TV2 Mokka című műsorában esett szó arról, hogy a koronavírus ellenére egyre többen döntenek úgy, hogy plasztikiai feltöltés vagy botox-kezelés segítségével fiatalítanak magukon és megpróbálják visszaszorítani az idő múlásának látványát a bőrükön.

Hihetetlen, de a plasztikai beavatkozások iránti kereslet kilencven százalékkal nőtt az előző év azonos időszakához képest.

"Nyilván ez egy bonyolult szituáció, van félelem is a vírus miatt az emberekben és nem mindent oldanak meg azonnal, de azért lehet látni egy növekvő tendenciát annak ellenére, hogy válság van, meg mindenki fél a vírustól, a plasztikai beavatkozások száma láthatóan nő.

2008-as válságról vannak számaink Japánban, akkor ott is egy bankválság volt, de ott nagyon jól, 30%-al nőtt az össz plasztikai beavatkozások száma, pedig akkor nagy válság volt, most lehet ezt is látni" - nyilatkozta Kárász Tamás, plasztikai sebész.

A sebész azt is elárulta, melyek most a legnagyobb trendek a plasztika területén.

"Nagyon nagy trend világszinten is, ez maszktól független, a szív formájú arc"

- nyilatkozta Kárász Tamás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.