Egy hajszálon múlt Robbie Williams élete: higanymérgezést kapott

Robbie Williams mérgezés halak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kis híján meghalt Robbie Williams: három évvel ezelőtt rengeteg tengeri halat fogyasztott, melynek hatására higanymérgezést kapott.

Az énekes egészséges étrendet szeretett volna tartani, így a diéta részeként minden áldott nap polipot, tintahalat és tonhalat evett. A bajra egy vérvételnek köszönhetően derült fény.

„Naponta kétszer ettem halat, és olyan nagymértékű higanymérgezést kaptam, amellyel az orvosom még soha életében nem találkozott. Először azt hittem, ez nagyon szuper, így működik az egóm. Meg is köszöntem, hogy azt mondja, nagyon magas érték jött ki a szervezetemben találtható higanyt illetően. A feleségem miatt teszteltettem magam, ő mindent kivizsgáltat. De hálás vagyok a jó istennek, hogy nem haltam bele a higany- és arzénmérgezésbe. Már másnap áttértem a vegán étkezésre" - nyilatkozta az énekes, így 3 éve vegán étrendet folytat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.