Folyamatosan nőnek a fiatal nő mellei, a tenyerénél is nagyobb a mellbimbója - Fotó

fotó mellbimbó növekedés Texas mellek Kayla Romero
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Houstonban él az a 27 éves nő, Kayla Romero akinek folyamatosan nőnek a mellei, mellbimbói már a tenyerénél is nagyobb méretűre nőttek.

Kayla Romero mellei 12 éves kora óta folyamatosan nőnek, a 27 éves nő havonta látja a méretbeli különbségeket és minden alkalommal azt tapasztalja, hogy egyre hatalmasabbak a mellei.

Egyre több problémát jelent Kaylának, hogy hónapról hónapra egyre nagyobbak a mellei (A kép illusztráció) Forrás: Shutterstock

A melltartókkal gyűlik meg a legnagyobb baja, a novemberben vásárolt melltarója már egyáltalán nem jön rá, ami azért is bosszantó, mert egy vagyonba kerülnek neki eltakarni a gigantikus méretű melleit. Ráadásul, minél nagyobbak a keblei, annál nehezebb talál magának megfelelő méretű melltartót - írja a The Sun.

A nő elárulta, mellműtétre gyűjt, mert elmondása szerint a mostani méretei jelentősen meggátolják abban, hogy teljes életet élhessen, azt azonban nem tudja, minek köszönheti hatalmas melleit.

Kayla hatalmas kebleiről készült fotókat itt megtekintheted.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.