Bírósági ügy lehet Csősz Boglárka és Molnár Nini balhéjéból

Molnár Nini balhé Csősz Bogi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas balhé alakult ki a Feleségek Luxuskivitelben szereplői között, Csősz Bogi és Molnár Nini durván összeveszett.

A vita Molnár Nini közösségi oldalán kezdődött, de könnyen lehet, hogy a bíróságon ér véget. Molnár kifejtette, hogy a VIASAT műsorának forgatásán valaki ellopta a táskáját, posztjában Csősz stylistját, Mihályi Parist vádolta. Bogi pedig elég hevesen reagált a rágalmakra:

Molnár Nini Forrás: Viasat3

„Nini elvetette a sulykot, és ha nem kér nyilvánosan bocsánatot, az ügynek jogi következményei lesznek. Azontúl, hogy megsértette Parist, beárnyékolta a szakmai hírnevét, százakat vezetett félre. (...) Ráadásul Paris nem is közszereplő, hanem egy szakember, akinek a munkáját is befolyásolja, egy ilyen 'vicc'. Drága ékszerekkel, táskákkal, cipőkkel dolgozik, egy ilyen rágalmazás esetén az ügyfelek megkérdőjelezhetik a szakmaiságát. Paris mindezek ellenére csak egy bocsánatkérést szeretne, ha ez nincs, jogi útra tereli a dolgot" - fakadt ki Bogi a Blikknek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.