Azt hitte, szorulása van, de nem sokkal később megszült a diáklány a fürdőben

terhesség szorulás szülés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 22 éves egyetemista nem is gondolta volna, hogy ezek már a szülési fájdalmak, meg volt róla győződve, hogy csak WC-re kell mennie.

Az Angliában élő Billie Ward sokkal későbbre volt kiírva, ezért nem számított arra, hogy hamarosan szülni fog. Az egyetemistának egész este fájásai voltak, de azt hitte, csak WC-re kell menni.
Miután egy órán át erőlködött a mellékhelységben eredménytelenül, úgy döntött felhívja a mentőket, mert egyre erősebbek lettek a görcsei.

Az Angliában élő Billie Ward sokkal későbbre volt kiírva, ezért nem számított arra, hogy hamarosan szülni fog. Az egyetemistának egész este fájásai voltak, de azt hitte, csak WC-re kell menni. Miután egy órán át erőlködött a mellékhelységben eredménytelenül, úgy döntött felhívja a mentőket, mert egyre erősebbek lettek a görcsei. Közölte, hogy terhes, de arra panaszkodott, hogy komoly szorulása van. A mentősök azonban egyből tudták, hogy nem ez a baj. „Azt mondták szálljak le a WC-ről, mert itt másról van szó” – mesélte Billie. És valóban, amikor kiértek a mentők másodpercekkel később megszülte kislányát a fürdőben. Azért sem gyanakodtak a férjével arra, hogy ez már a szülés, mivel nem folyt el a magzatvize – írta a The Sun.

Közölte, hogy terhes, de arra panaszkodott, hogy komoly szorulása van. A mentősök azonban egyből tudták, hogy nem ez a baj.

„Azt mondták szálljak le a WC-ről, mert itt másról van szó" – mesélte Billie. És valóban, amikor kiértek a mentők másodpercekkel később megszülte kislányát a fürdőben.
Azért sem gyanakodtak a férjével arra, hogy ez már a szülés, mivel nem folyt el a magzatvize – írta a The Sun.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.