Nem hajlandó itthon karácsonyozni Lakatos Márk, már el is hagyta az országot - Fotó

Forrás: LifeTV -
karácsony Zanzibár Lakatos Márk utazás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lakatos Márk a korábbi évekhez képest szembement a karácsonyi hagyományokkal, elhagyta az országot és meg sem állt egészen Zanzibárig.

Lakatos Márk stylist az ünnepi korlátozások miatt úgy döntött, hogy inkább külföldön ünnepli a karácsonyt - írja a Blikk.

"Az okokról legyen elég annyi, nem volt kedvem, hogy lefolytassam családon belül azokat a vitákat, hogy ki kivel és miként érintkezhet a családi asztalnál, ki kinek szolgálhatja fel a kaját, jöhetnek-e az unokák, így arra jutottam, online veszek részt a családi összejövetelen"

- mesélt az okokról Márk.

A stylist természetesen az utazás során betartott a megfelelő óvintézkedéseket, tesztet is csináltatott az utazás előtt. Mikor megérkezett a gyönyörű szigetre, tudta, hogy a legjobb döntést hozta meg.

"A földi paradicsomba érkeztem, a tengerparton a strandot takarító brigáddal pózoltam, az alkalmazottak öltözete pedig olyan választékos, színes és energetizáló volt, hogy úgy éreztem, közegemre találtam" - fejtette ki Lakatos Márk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.